bericht van Marcel Vos

logo2

Beste Geldrop Runners,

Hierbij een ingekomen bericht van Marcel Vos:

Beste Geldrop Runner,

Afgelopen dinsdag was mijn laatste bestuursvergadering bij Geldrop Runners. Afgesproken was dat na aantreding van Evert-Jan als nieuwe voorzitter in maart, ik nog enkele maanden in het bestuur zou zitten, om de overdracht vlekkeloos te laten verlopen. Het moment is er nu om me volledig terug te trekken uit het bestuur. De overgang naar tennisclub de Helze is vlekkeloos verlopen en Evert-Jan en Noam zijn een aanwinst in het bestuur.

Ik kan terug kijken op een hele mooie periode van 5 jaar in het bestuur van Geldrop Runners. Een dynamisch club met enthousiasme, betrokken en bevlogen leden, die allen het beste voorhebben met de club.

Ik wil jullie danken voor het vertrouwen in mij, voor de tips, adviezen en ook de kritische opmerkingen. Hier kunnen we wat mee . Blijf dit vooral doen, het bestuur is jullie hier dankbaar voor. Alle leden, (oud) bestuursleden ; dank voor de mooie periode.

Groet,

Marcel Vos

Edwin Baden,
Geldrop Runners