informatieavond Topsupport en Libertyloop

logo2

Beste Geldrop Runners,

I. informatieavond bij Topsupport

De informatieavond bij Topsupport is opnieuw vastgesteld op woensdag 4 november 2015, waarvoor leden -en niet leden worden uitgenodigd!

Leden en niet-leden zijn allemaal van harte welkom. Vraag je collega’s, buren, vrienden, familie, stuur op tijd een e-mail naar Susan (zie hieronder) en we zorgen er met z’n allen voor dat de zaal vol komt.

Deze informatieavond zal op woensdag 4 november 2015 vanaf 19.00 uur plaatsvinden aan de Anton Coolenlaan 1-3 te Eindhoven (bij Topsupport) , en zal door sportartsen van Topsupport worden gegeven, waaronder dr. H. van Kuijk.

Het zal een zeer verrassende voorlichtingsavond worden over oa voorkomende hardloopblessures, blessurepreventie, sportvoeding, hardlopen en afvallen, verbetering van hardloopprestaties, zin -en onzin van trainen en nog meer onderwerpen, kortom zeer boeiend en absoluut de moeite waard om te bezoeken.

Uiteraard is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Je kunt je aanmelden door het sturen van een e-mail naar Susan: sdkoning@hotmail.com.

Meld je aan en mis deze unieke bijeenkomst niet!!!

II. Libertyloop zondag 13 september 2015

Zondag 13 september 2015 is de jaarlijkse Libertyloop, met start en finish op het Horecaplein in het centrum van Geldrop.

Aan alle deelnemers is vanzelfsprekend het verzoek om ons groen/witte shirt aan te trekken en aan alle toeschouwers is het verzoek om alle Geldrop Runners enthousiast aan te moedigen.

Inschrijven en omkleden in cultureel centrum Hofdael, op loopafstand van het Horecaplein.

Voor meer informatie, zie www.libertyloop.nl.

De training vanaf onze eigen accommodatie gaat zondag 13 september 2015 niet door !!!

Edwin Baden,
Geldrop Runners