Sportcentrum TopFit

Beste Geldrop Runners,

Lopen is ook alleen maar lopen !   😕  of niet ?  😉
Eén van de grootste nadelen van hardlopen is dat het een vrij blessuregevoelige manier van bewegen is. Dit heeft te maken met het feit dat je tijdens het hardlopen vaak erg lang exact dezelfde houding hebt en dezelfde beweging maakt. Hoewel de klappen op de gevoelige punten van je lichaam per stuk niet groot zijn, maakt de langdurige belasting dat er blessures kunnen optreden. Stop dus met hardlopen zodra je merkt dat je ergens pijn of irritatie krijgt!
Omdat lopen een eenzijdige belasting is voor je lichaam is afwisseling gezond en goed
om je totale lichaam in conditie te houden.

Met die insteek is er contact gelegd met Sportcentrum TopFit.
topfitlogo

TopFit verzorgd al meer dan 25 jaar allerlei trainingen en sporten in Geldrop.
Als enige in Geldrop meer dan 25 jaar ervaring in Krachttraining, Thaiboksen, Powerliften, Boksen, Steps etc, en ook gediplomeerd voor deze sporten.

Autodrop topvolleybal en PSV zwemmen, met o.a. Pieter van den Hoogeband en Inge de Bruin zijn hier begonnen met krachttraining om het niveau omhoog te krijgen, met het welbekende resultaat.
Fitness, Cardio-fitness, Aerobics, Steps, Kickboksen, Thaiboksen, Krachttrainig, Powerliften, Kettlebell, Gewichtheffen, Maxuvibe, Powerlifting etc.
stepstopfit fitnesstopfit cardiotopfit
Een aanrader is , voor als je niet van Fitness houdt, de Galdiatorworkout. 😀

Voor alle leden van Geldrop Runners biedt Sportcentrum TopFit een unieke aanbieding.
Topfit biedt voor een basisprijs het meest uitgebreide (onbeperkte) trainingspakket.
Samen gevat betekent dit dat je vanaf €50,- / 3 maanden, dat is dus nog geen €17,- / maand van alle faciliteiten van TopFit gebruik mag maken.
Tevens biedt TopFit de moglijkheid een gedeeltelijk jaar abonnement te nemen waarbij je tijdens de zomenmaanden  geen gebruik maakt van hun diensten.

Heb je interesse en wil je gebruikmaken van deze aanbieding zorg dan dat je bij het eerste bezoek jouw KNAU (atletiekunie) pasje bij hebt en meldt even dat je van Geldrop Runners bent.

Waar vindt je TopFit ?

Parallelweg 11 A
5664 AC Geldrop

website : www.sportcentrumtopfit.nl
T: 040 28 000 41
E: info@sportcentrumtopfit.nl

Hieronder zie je een overzicht van de openingstijden, prijzen en de lestijden.

topfit