champagneloop en nieuwjaarsreceptie

logo2

Beste Geldrop Runners,

De champagneloop en nieuwjaarsreceptie zullen worden gehouden op zondag 15 januari 2017 op onze accommodatie.

Vanaf 10.00 uur beginnen we met de champagneloop (voor diegenen die hiermee onbekend zijn: het betreft een gezelligheidsestafetteloop, waarbij de wedstrijdcommissie vantevoren probeert gelijkwaardige teams samen te stellen) en de bedoeling is dat we vanaf 12.00/12.15 uur in de kantine van De Helze op het nieuwe jaar zullen proosten, waarbij er daarna diverse culinaire verrassingen zullen volgen.

Bij aanvang van de nieuwjaarsreceptie ontvangt iedereen een toepasselijk gratis drankje maar alle overige consumpties zijn wel voor eigen rekening.

En oliebollen? Geen nieuwjaarsreceptie zonder gratis oliebollen! Ze zullen volop aanwezig zijn.

Zowel voor de champagneloop als voor de nieuwjaarsreceptie zijn niet alleen leden welkom, maar ook echtgenotes, partners, kinderen, familie, buren of andere bekenden.

Ken je iemand die het erg leuk zal vinden om eens een keer mee te willen lopen en ook de nieuwjaarsreceptie niet wil missen, vraag hem/haar en kom!

Het is de bedoeling om je vantevoren per e-mail op te geven, dit in verband met de samenstelling van de teams en de culinaire voorbereidingen. Doe dit wel uiterlijk op 5 januari 2017.

Voor de champagneloop: stuur een e-mail naar Simon (simonvandeelen@hotmail.com) van de wedstrijdcommissie en geef hierbij duidelijk je naam (en namen van anderen) en het aantal deelnemers aan, onder vermelding van “champagneloop”.

Voor de nieuwjaarsreceptie: stuur een e-mail naar Rachel (rpw@gmx.com) van de activiteitencommissie en geef hierbij duidelijk je naam (en namen van anderen) aan, onder vermelding van “nieuwjaarsreceptie”.

Graag tot zondag 15 januari 2017 vanaf 10.00 uur op onze accommodatie!

Met vriendelijke dank.
Edwin Baden,
Geldrop Runners