champagneloop en nieuwjaarsreceptie

logo2

Beste Geldrop Runners,

De champagneloop en nieuwjaarsreceptie zullen worden gehouden op zondag 15 januari 2017 op onze accommodatie.

Vanaf 10.00 uur beginnen we met de champagneloop (voor diegenen die hiermee onbekend zijn: het betreft een gezelligheidsestafetteloop, waarbij de wedstrijdcommissie vantevoren probeert gelijkwaardige teams samen te stellen) en de bedoeling is dat we vanaf 12.00/12.15 uur in de kantine van De Helze op het nieuwe jaar zullen proosten, waarbij er daarna diverse culinaire verrassingen zullen volgen.

Bij aanvang van de nieuwjaarsreceptie ontvangt iedereen een toepasselijk gratis drankje maar alle overige consumpties zijn wel voor eigen rekening.

En oliebollen? Geen nieuwjaarsreceptie zonder gratis oliebollen! Ze zullen volop aanwezig zijn.

Zowel voor de champagneloop als voor de nieuwjaarsreceptie zijn niet alleen leden welkom, maar ook echtgenotes, partners, kinderen, familie, buren of andere bekenden.

Ken je iemand die het erg leuk zal vinden om eens een keer mee te willen lopen en ook de nieuwjaarsreceptie niet wil missen, vraag hem/haar en kom!

Het is de bedoeling om je vantevoren per e-mail op te geven, dit in verband met de samenstelling van de teams en de culinaire voorbereidingen. Doe dit wel uiterlijk op 5 januari 2017.

Voor de champagneloop: stuur een e-mail naar Simon (simonvandeelen@hotmail.com) van de wedstrijdcommissie en geef hierbij duidelijk je naam (en namen van anderen) en het aantal deelnemers aan, onder vermelding van “champagneloop”.

Voor de nieuwjaarsreceptie: stuur een e-mail naar Rachel (rpw@gmx.com) van de activiteitencommissie en geef hierbij duidelijk je naam (en namen van anderen) aan, onder vermelding van “nieuwjaarsreceptie”.

Graag tot zondag 15 januari 2017 vanaf 10.00 uur op onze accommodatie!

Met vriendelijke dank.
Edwin Baden,
Geldrop Runners

crosscompetitie 2016 – 2017

logo2

Beste Geldrop Runners,

crosscompetitie 2016 – 2017 wie daagt wie uit?

De crosscompetitie zal ook dit jaar weer worden gehouden en, zoals we gewend zijn, maken we er met z’n allen een groot succes van.

Het programma zal binnenkort bekend worden gemaakt. Iedere cross heeft een uitdagend parcours en daarvoor is iedere schoen geschikt.

Speciale crossschoenen in de kast liggen? Dan kunnen ze nu uit die kast en gedurende de crosscompetitie volop gebruikt worden.

Een schone doek over die schoenen, klaar voor gebruik, of pak gewoon die gebruikte zomerschoenen, het kan allemaal maar vergeet niet jezelf tijdig voor de crosswedstrijden in te schrijven via www.inschrijven.nl.

Bij iedere cross (behalve bij de Schietbergencross) gezamenlijk carpoolen vanaf de accommodatie, gezelligheid en voorbespreken in de auto.

In de auto een strijdplan verzinnen? Ook dat kan en mag natuurlijk! Dat heet tegenwoordig “tactisch crosslopen”, zo op z’n Duits je tegenstander verslaan en winnen! Geldrop Runners gaan natuurlijk om te winnen en helemaal van eigen clubgenoten.

Het zal weer een strijdbare crosscompetitie worden, niet meedoen betekent heel wat missen. Enthousiast?

Natuurlijk, je wilt toch ook crosskampioen worden en die grote beker trots omhoog houden? Zeven crossen in totaal, dat is toch te doen? Loop mee!

Wacht nog even op het programma, dat volgt binnenkort. Dus heel even geduld en dan strijdbaar en met veel passie naar de crosswedstrijden.

Alvast veel succes!

Edwin Baden,
Geldrop Runners

tennistoernooi Geldrop Runners/De Helze

logo2

Beste Geldrop Runners,

Op zondag 25 september organiseren we het eerste Geldrop Runners tennistoernooi op de accommodatie bij tennisvereniging de Helze.

Dit is een primeur en voor veel leden van Geldrop Runners en familieleden een unieke gelegenheid om je tennistalent eens te laten zien. Graag willen tennissen?

Dit is een unieke kans en meld je aan.

Tenniservaring is niet vereist.

De spelvorm is dubbelspel.

De eerste wedstrijden starten om 14:00 uur. Vanaf 13:00 uur kan er ingespeeld worden.

De eindtijd is circa 17:00 uur en is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Wil jij of een familielid deelnemen aan dit toernooi, dan kun je je nog aanmelden door een mail te sturen naar Marcel Vos of Paul Martens, mailadres : marcelwa.vos@xs4all.nl of inschrijven via het aanmeldformulier bij de kleedkamers.

Geef daarbij aan hoeveel tenniservaring jij of je gezinslid hebt, oftewel: geen ervaring, nauwelijks ervaring, gemiddelde ervaring, veel ervaring.

Het zal een zeer leuke sportieve middag worden.

Dus doe mee en meld je en je gezinsleden nog snel aan !! Het kan nog !!

Namens Marcel Vos en Paul Martens,

Edwin Baden,
Geldrop Runners