crosscompetitie 2016 – 2017

logo2

Beste Geldrop Runners,

crosscompetitie 2016 – 2017 wie daagt wie uit?

De crosscompetitie zal ook dit jaar weer worden gehouden en, zoals we gewend zijn, maken we er met z’n allen een groot succes van.

Het programma zal binnenkort bekend worden gemaakt. Iedere cross heeft een uitdagend parcours en daarvoor is iedere schoen geschikt.

Speciale crossschoenen in de kast liggen? Dan kunnen ze nu uit die kast en gedurende de crosscompetitie volop gebruikt worden.

Een schone doek over die schoenen, klaar voor gebruik, of pak gewoon die gebruikte zomerschoenen, het kan allemaal maar vergeet niet jezelf tijdig voor de crosswedstrijden in te schrijven via www.inschrijven.nl.

Bij iedere cross (behalve bij de Schietbergencross) gezamenlijk carpoolen vanaf de accommodatie, gezelligheid en voorbespreken in de auto.

In de auto een strijdplan verzinnen? Ook dat kan en mag natuurlijk! Dat heet tegenwoordig “tactisch crosslopen”, zo op z’n Duits je tegenstander verslaan en winnen! Geldrop Runners gaan natuurlijk om te winnen en helemaal van eigen clubgenoten.

Het zal weer een strijdbare crosscompetitie worden, niet meedoen betekent heel wat missen. Enthousiast?

Natuurlijk, je wilt toch ook crosskampioen worden en die grote beker trots omhoog houden? Zeven crossen in totaal, dat is toch te doen? Loop mee!

Wacht nog even op het programma, dat volgt binnenkort. Dus heel even geduld en dan strijdbaar en met veel passie naar de crosswedstrijden.

Alvast veel succes!

Edwin Baden,
Geldrop Runners