verhuizing naar De Helze miv 1 juli 2015

logo2

Beste Geldrop Runners,

Verhuizing naar tennisvereniging De Helze

Binnenkort zal Geldrop Runners afscheid nemen van Hockey Geldrop en zullen we bij tennisvereniging De Helze een feestelijke nieuwe start maken.
(aan de andere kant van sportpark Bronzenwei)
De laatste training vanaf Hockey Geldrop is op dinsdag 30 juni.
Vanaf donderdag 2 juli zullen we trainen vanaf tennisvereniging De Helze. Onze trainingstijden zijn ongewijzigd gebleven.

Er zijn een aantal aandachtspunten:
1. In tegenstelling tot wat we gewend waren, zullen zowel de heren -als de dameskleedruimten tijdens iedere training geopend blijven. Dit om de toegankelijkheid van leden van De Helze mogelijk te maken. De kleedruimten worden tijdens onze trainingstijden gedeeld. Dit betekent dat iedereen van Geldrop Runners zelf voor zijn/haar achtergelaten kleding verantwoordelijk is en bij diefstal zowel De Helze als Geldrop Runners hiervoor niet aansprakelijk te stellen is.
2. Zowel in de heren -als de dameskleedruimten komt een afgesloten kast te staan waarin waardevolle bezittingen in het gebruikelijke witte bakje kunnen worden opgeborgen.
3. Geldrop Runners mag gebruik maken van het gemeenschappelijk parkeerterrein aan de voorzijde en van de fietsenstalling, door de poort direct links.
Recent zijn fietsen gestolen, dus beveilig je fiets (en auto) op een juiste manier, dit om problemen te voorkomen.
4. Alle trainers en Ad de Laat hebben een toegangspas van de toegangspoort.
5. Bij het verlaten van de accommodatie en de toegangspoort is gesloten, dan kun je drukken op een grote knop die aan de binnenkant van het hek is bevestigd. De poort zal dan automatisch langzaam openen en je kunt het terrein verlaten. Voor het geval de poort is gesloten, dan kun je gebruik maken van de bel die aan de voorzijde van het hek is bevestigd. Deze bel gaat in de kantine, waarbij vervolgens een lid van De Helze (of Geldrop Runners) de poort voor je zal openen. Blijf even geduldig wachten.
6. Geldrop Runners is bij De Helze te gast en wij behoren ons dan ook als gast te gedragen.
7. De samenwerking met De Helze is voorlopig voor een proefperiode van een half jaar. Na afloop van dit halve jaar zal er tussen beide besturen een evaluatie plaatsvinden.
8. Voor onze jaarlijkse barbeque mag (nog steeds) van de kantine en terras van De Helze gebruik worden gemaakt. Er volgt nog bericht over de eerstkomende barbeque.
9. Na de training mogen we (als gast) van de kantine gebruik blijven maken en consumpties aan de bar bestellen.
10. Indien er klachten ontstaan of je hebt bepaalde opmerkingen, dan verzoek ik je dat met ondergetekende te communiceren. Ondergetekende is contactpersoon voor De Helze.

Mochten er al bepaalde vragen zijn, stel ze gerust, dit kan door het sturen van een e-mail naar bestuur@geldroprunners.nl of door het invullen van het contactformulier op onze website.

Namens het bestuur van Geldrop Runners wens ik iedereen een feestelijke start bij De Helze.

Edwin Baden (secretaris)
Geldrop Runners