informatieavond Topsupport woensdag 1 juli

logo2

Beste Geldrop Runner,

Voor de informatieavond bij Topsupport zijn volop plaatsen beschikbaar. Dit is een unieke nuttige bijeenkomst, welke voor leden -en niet leden wordt georganiseerd! Vraag je collega’s, buren, vrienden, familie, allemaal zijn ze welkom en stuur tijdig een e-mail naar Susan, zie hieronder.

Deze unieke informatieavond zal op woensdag 1 juli vanaf 19.30 uur plaatsvinden aan de Anton Coolenlaan 1-3 te Eindhoven, en zal door sportartsen van Top Support worden gegeven, waaronder dr. H. van Kuijk.

Deze informatieavond is zowel voor leden bedoeld maar ook voor niet-leden, dus familie, vrienden, collega’s en andere introducés zijn eveneens van harte welkom. Het zal een zeer verrassende en openhartige voorlichtingsavond worden over voorkomende hardloopblessures, blessurepreventie, sportvoeding, hardlopen en afvallen, verbetering van hardloopprestaties, zin -en onzin van trainen en nog veel meer, kortom zeer boeiende onderwerpen en absoluut de moeite waard om te bezoeken. Uiteraard is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

Je kunt je aanmelden door het sturen van een e-mail naar Susan: sdkoning@hotmail.com.

Meld je aan en mis deze unieke bijeenkomst niet!!!