Staat zondag 11 oktober al in jouw (loop)agenda?

marathoneindhoven
Staat 11 oktober al in jouw (loop)agenda?
juni 2015
Volg ons op Twitter facebook
Eindhoven verandert de tweede zondag in oktober in de loopstad van Nederland. Jij hebt al een keer kunnen ervaren hoe groots en gezellig de DLL Marathon Eindhoven is. Of je nu meedoet aan de IAK City Run, de Kwart Marathon, de Halve Marathon of hele Marathon, jij bent sowieso al een winnaar voor ons. We zien jou graag weer aan de start bij het grootste eendaagse sportevenement van de provincie Noord-Brabant.Mocht jij je inmiddels al hebben ingeschreven, dan kun je deze mail als niet verzonden beschouwen.
Nieuw marathonparcours: 1 ronde!
Nieuw marathonparcours: 1 ronde!
Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling. Tijdens de 32e editie van de DLL Marathon Eindhoven zullen de deelnemers aan de marathon voor het eerst de 42 kilometer en 195 meter kunnen afleggen middels één ronde door de stad. Kom jij ons nieuwe parcours verkennen?
Tijdslimiet DLL Marathon Eindhoven verruimd!
Tijdslimiet DLL Marathon Eindhoven verruimd!
Op zondag 11 oktober ligt de grens voor doorkomst op de 21,1 km op 3 uur. Hiermee is de tijdslimiet op de marathon dus verruimd van 5 uur naar 6 uur! Met de verruiming van de tijdslimiet willen we nog beter inspelen op de wensen van de individuele deelnemers en de drempel verlagen om juist in Eindhoven de marathon te lopen.
Nieuwe afstand: Kwart Marathon (10 km)!
Nieuwe afstand: Kwart Marathon (10 km)!
Heb je in 2014 meegedaan aan de IAK City Run en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Loop op zondag 11 oktober mee met de Kwart Marathon (10 km). De Kwart Marathon start op de Montgomerylaan en loopt voor een groot gedeelte op dezelfde route als de (Halve) Marathon. De finish is net als alle andere afstanden op de druk bezochte Vestdijk.
Speciaal voor alle ladies!
Speciaal voor alle ladies!
Over nog geen 4 weken kleurt Eindhoven roze! Loop 5 km, 7,5 km of 10 km mee voor Pink Ribbon tijdens de Ladiesrun Eindhoven. Maak er een sportief dagje uit van met je beste vriendin,  zus, collega of buurvrouw, want zeg nou zelf, samen lopen is toch veel leuker? Inschrijven kan tot en met 14 juni, tenzij de startnummers eerder uitverkocht zijn.