AA drink FBK Games

Kom naar de AA Drink FBK Games

De alleskunners doen Hengelo aan
Drie van de beste meerkampers ter wereld zijn op Pinksterzondag 24 mei te bewonderen tijdens de AA Drink FBK Games. De Amerikaan Ashton Eaton, de Nederlandse Dafne Schippers en de Canadese Brianne Theisen-Eaton zullen hun prestaties leveren bij het verspringen en op de sprint. En zij worden vergezeld door nog veel meer nationale en internationale topatleten.Voor deze 34e editie van de AA Drink FBK Games staan 20 onderdelen geprogrammeerd, inclusief een wheelerwedstrijd en twee recreatieve lopen. Het hoofdprogramma start om 17.00 uur met het voorstellen van de Stars of the Game.Korting voor leden!
Als lid van de Atletiekunie kun je ook dit jaar weer met korting naar het grootste eendaagse atletiekevenement van Nederland. Een staanplaats kost slechts € 7,50 en zitplaatsen gaan van € 15 tot € 18,75. Bestellen van kaarten kan via Ticketmaster.

Kom je met een groep (vanaf 10 personen), dan kun je contact opnemen met Rebekka Kadijk (rebekka.kadijk@golazo.com) voor een groepstarief.

Voordelig met de trein
Naast de korting op de toegang is er deze editie van de AA Drink FBK Games nog meer voordeel te halen. NS en Syntus bieden bezoekers namelijk ook nog de mogelijkheid voor € 17 een kaartje voor trein én pendelbus te kopen. Het kaartje is geldig vanaf ieder station in Nederland, de bus brengt reizigers van NS-station Hengelo naar het FBK Stadion en weer terug. Deze actie gaat in op 1 mei; houd hiervoor de site van NS in de gaten!

Kijk voor meer informatie over het programma etc op www.aadrink-fbkgames.nl of volg ons opFacebook en Twitter.


De Atletiekunie: van sportbond naar sportieve onderneming
Binnen de Atletiekunie werken we aan sportief ondernemen. Om te testen hoe jij tegen de Atletiekunie aankijkt, vragen we je deze enquête in te vullen. We zijn namelijk erg benieuwd naar het beeld dat jij hebt van de Atletiekunie. Dus laat je mening over ons horen, zodat we onze ambitie: “een sportieve sportbond te worden”, kunnen realiseren. Wanneer je de enquête volledig invult, vóór zondag 10 mei, maak je ook nog eens kans op een van de vijf boeken die we verloten van Professor Erik Scherder: “Laat je hersenen niet zitten”.Dus waar wacht je nog op? Laat je mening horen en win!
Direct naar de Enquête
Het invullen van deze enquête zal ongeveer tien minuten van je tijd vragen.

Het kan zijn dat een aantal vragen je bekend voor komt. Sommige vragen zijn namelijk al eens gesteld voor een eerder onderzoek. Wij zijn ons hiervan bewust. We zouden je willen vragen deze vragen, in het geval je ze al eens hebt ingevuld, nogmaals in te vullen.

Start Nieuwsflits